De voltooiing van het duurzame tuinhuis nadert

Het tuinhuis krijgt nu echt gestalte. Twee weken geleden is de vloer inclusief isolatie aangebracht, waardoor het eindelijk winddicht is geworden. Voor de vloer zijn zijn zowel binnen als buiten dikke planken toegepast. Komend weekend volgt de verdere afwerking van de gevel met aquawood, waarmee het dak ook is afgewerkt. Zodra de laatste kieren zijn gedicht en de schuifpuien rondom zijn afgewerkt kan er binnen genoten worden van het vroege voorjaar. De klus is nog niet klaar: de elektriciteit en de rioolaansluiting moeten worden aangelegd, de vloer wordt in de whitewash gezet en er zijn nog heel veel vierkante meters die afgewerkt moeten worden met houten planken of een alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *